Waktu sekarang Thu Dec 14, 2017 12:02 am

Profil :: Akang lii

Mengenai Akang lii

Jumlah posting :
3
 
Join date :
18.06.11
 
Job/hobbies :
Elektronik,Mobile,Musik,Design,Kebudayaan
 
Humor :
1. Henteu Bogaeun Aram nyarita ka Udi, “Karunya ku si Badu, kakara tanggal 3 geus teu bogaeun duit sapuluh rebu sapuluh rebu acan”. “Naha nginjeum kitu ka ilaing?” “Henteu. Ngan tadi basa dewek rek nginjeum duit ka manehna, cenah teu boga. Duit gajihna geus ambring.
 
Akang lii

Akang lii friends
 
Akang lii has no friends yet